Termékek Menü
0

Zsebes mosható pelenka, velúr textil belső anyaggal G2-S NDP 30

Zsebes mosható pelenka, velúr textil belső anyaggal G2-S NDP 30 Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.000 Ft
1.800 Ft
Kedvezmény: 1.200 Ft
Az akció időtartama:
2017. 03. 13. - 2017. 03. 31.
Egységár: 1.800 Ft/db
Várható szállítás: 2017. 03. 29.
Elérhetőség: 2 darab raktáron
Gyártó: Olibaba
Szállítási díjak
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Betéttel, vagy nélküle?
Válassz:
Menny.:darab
Leírás és Paraméterek

Zsebes mosható pelenka, velúr textil (suedecloth) belső anyaggal G2-S NDP 30

Egyméretes mosható pelenkaEgyméretes mosható pelenka

A G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka 3-tól 15 kilogrammos testsúlyig használható. Ez azt jelenti, hogy a pelenka a teljes pelenkázási időszakot kiszolgálja. Nem kell 3-4 havonta nagyobb méretű mosható pelenkát vásárolni és így felesleges anyagi kiadásba hajszolni magadat. A G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka 3 méretben állítható (S, M, L). A méretállítás erős patentok segítségével történik.

 

Egyméretes mosható pelenkaZsebes mosható pelenka

A G2-S NDP 30 mosható pelenka zsebes kialakítású. A zsebes kialakítású mosható pelankánál a belső, nedvszívó és a külső, vízzáró anyagot úgy varrjuk össze, hogy hátul marad egy nyílás. Így alakul ki a zseb, melybe a betétet helyezheted. A G2-S NDP 30 pelenka betétje 3 rétegű microfiber anyagból készül. Ez tartja meg a nedvességet, szükség esetén (pl. éjszakára) használhatsz akár többet is belőle.

 

gazdaságos mosható pelenka Gazdaságos

Nincs állandóan felmerülő kiadás, mint az eldobható pelenkák esetében. Az Olibaba moshatópelenka-szettet csak egyszer kell megvenned, és ha vigyázol rá, még a kistesó is használhatja, vagy ha éppen nem terveztek következő gyermeket, jó áron eladható! Gondoltad volna, hogy több mint 250.000 forintot tudsz megspórolni, ha a mosható pelenkát választod?

 

vegyszer mentes mosható pelenkaTermészetes alapanyagok

Tudtad, hogy az eldobható pelenkák két fő összetevője a poliakrilát zselé és a BPA? Ezeket a szintetikus vegyszereket, műanyagipari alapanyagokat, melyeknek az eldobható pelenka óriási nedvszívó képességét köszönheti, akrilsavból és nyersolajból állítják elő hatalmas mennyiségben. A fenti anyagok az érzékeny bababőrt irritálhatják, súlyos pirosodást, sebesedést okozhatnak. Ezt megelőzendő és kezelendő pelenkakrém használata szükséges, ami szintén plusz kiadást jelent a családnak. A G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka nem tartalmaz vegyszereket, így nem irritálja a babád bőrét. Vidám és kiegyensúlyozott lesz a kicsi egész nap.

 

egészséges mosható pelenka Egészséges megoldás

Az alábbi tények rámutatnak, miért egészségesebb eldobható társainál a G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka.

1955-ben az Egyesült Államokban minden gyermek textilpelenkát használt, majd 1961-ben bevezették az eldobható pelenkákat, használatuk 1991-re 90 százalékra nőtt. Ezzel arányosan 1955-ről 1991-re 7 százalékról 78 százalékra emelkedett a babákon a bőrirritációk száma.

Egy Procter & Gamble tanulmány szerint a pelenkakiütések előfordulásának gyakorisága 7,1 százalékról 61 százalékra növekedett. Egy másik cikk pedig arról számol be, hogy az eldobható pelenkát használó egy hónapos csecsemők 54 százalékának van pelenkakiütése, ebből 16 százaléknak súlyos pelenkakiütése.

Az eldobható pelenkákat mindenhol reklámozott nagy nedvszívásuknak köszönhetően ritkán vagy széklet esetén cserélik. Egy japán csoport ezért azt vizsgálta, milyen egészségügyi következményei lehetnek annak, ha a szervezet  hosszú távon vizeletnek van kitéve. A vizsgálat során arra az eredményre jutottak, hogy azoknak a gyermekeknek a pelenkáját, akik húgyúti fertőzésben szenvedtek, naponta átlag 4,7 alkalommal cserélték, míg az ilyen panaszokat nem tapasztaló gyermekekét átlag 7,5 alkalommal.

Egy 1999-es tanulmány és egereken végzett kísérletek szerint az eldobható pelenkákban felhasznált anyagok bőr-, szem- és orrirritációt válthatnak ki. Már egyetlen eldobható pelenka kibocsátása okozhat asztmatikus tüneteket. A textilpelenkát használóknál efféle összefüggést nem mutattak ki.

A pelenkákban még mindig használt nátrium-poliakrilát használatát a tampongyártásban már évekkel korábban felfüggesztették, mert bebizonyosodott, hogy toxikus sokk szindrómát okoz. Gyermekek körében hasonló vizsgálati eredmények még nem állnak rendelkezésre, de feltételezhetjük-e, hogy két-háromévnyi kitettség nincs hatással az egészségre?

Az eldobható pelenkák gyártása folyamán a cellulózrostokat klórgázzal fehérítik. A folyamatban organoklór vegyületek keletkeznek, melyek közül a legmérgezőbb a dioxin. Organoklór maradványok minden eldobható pelenkában kimutathatóak.

Az egyszer használatos eldobható pelenkák a fiú babáknál későbbi impotenciához, terméketlenséghez vezethetnek. A pelenka belső hőmérséklete magasabb, így a herezacskók is folyamatosan magasabb hőmérsékletűek. Egy amerikai tanulmány szerint az eldobható pelenkák fokozottan elterjedt használata magyarázhatja a terméketlen férfiak számának jelentős növekedését az elmúlt 25-30 év folyamán.

 

Mosható pelenka dupla combgumírozással Mosható pelenka dupla combgumírozással

A G2 technológiának köszönhetően az Olibaba G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka bent tart mindent, aminek bent kell maradnia. A G2 technológia nyújtotta dupla combgumírozás megakadályozza a kis és nagyobb dolgok kifolyását a mosható pelenkából. A dupla gumírozás egy hagyományos és egy szárnyas kialakítású gumi a baba combjánál, úgy kivitelezve, hogy a babát ne zavarja a kényelmes mozgásban.

 

Mosható pelenka nedvesség elnyelő anyaggal

A G2-S NDP 30 zsebes pelenka nedvességelnyelő képessége – köszönhetően a suedecloth anyagának – rendkívül jó. Amennyiben a pelenkát a megfelelő betéttel, betétekkel használjuk, úgy a pelenka suedecloth anyaga szinte száraz marad, miután a betétek elszívták a nedvességet. A pelenka nedvességelnyelő képessége függ az alkalmazott mosási technikától, ezért mindenképp be kell tartani a pelenkára vonatkozó ajánlásokat.

 

Vízhatlan anyagból készült mosható pelenka Vízhatlan külső pelenka anyag

A G2-S NDP 30 zsebes Olibaba mosható pelenka külső, PUL anyaga rugalmas, lélegző és nedvesség záró tulajdonságokkal bír! A baba érzékeny bőre teljes biztonságban van, nem dunsztolódik, hisz ez az anyag vízhatlan, ugyanakkor légáteresztő is. A nyomtatott PUL anyagában színezett vagy nyomtatott mintákat tartalmaz.

 

Légáteresztő pelenkaLégáteresztő pelenka

Ha az Olibaba G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenkát választod, nincs több szauna és aszalódás, mint a zárt, műanyag eldobható pelenkában. Az Olibaba mosható pelenkái légáteresztő anyagból készülnek, így a babád bőre folyamatosan szellőzik, nem fogja kényelmetlenül érezni magát.

 

Szén bambusz anyagból készült mosható pelenkaSuedecloth anyagból készült mosható pelenka

A G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka belső anyaga velúr textilből (suedecloth) készül. Ez az anyag igen gyorsan magába szívja és átereszti a nedvességet a pelenkában lévő nedvszívó betét felé. A gyors nedvszívás, és áteresztés következtében a baba popsi teljesen száraz marad. A suedecloth anyag nem nyúlik, hosszan megőrzi nedvesség elnyelő képességét. A suedecloth anyag könnyen csúszik ezért a betét behelyezése a pelenkába szinte gyerekjáték.

 

Patentos mosható pelenka

A G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka patentos kialakításban készül. A mosható pelenka szögletes szárnyainak köszönhetően két sor patent biztosítja a kényelmes viseletet a baba számára. A műanyag patentok erősek és tartósak, a tépőzárral ellentétben gondozást, odafigyelést nem igényelnek. Változatos színeik feldobják az amúgy is vidám Olibaba pelenkákat.

 

Környezetbarát mosható pelenkaKörnyezetbarát mosható pelenka

A G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka használata során minimális kommunális hulladék keletkezik, ellentétben az eldobhatóval, ahol a teljes pelenkázási időszak alatt minimum 1-1,5 tonna veszélyes hulladékkal terheljük a környezetünket. Az eldobható pelenkák lebomlási ideje kb. 500 év. Tehát azok a pelenkák, amelyeket most használnak a gyerekeken, még 5-6 generáció múlva is ülni fognak a szeméttelepeinken – és ez a halom egyre nagyobb és nagyobb lesz.

 

Mosógépben mosható pelenkaMosógépben mosható pelenka

A G2-S NDP 30 zsebes mosható pelenka mosógépben mosható! Az ajánlott mosási hőmérséklet maximum 40° fok. Ennek oka a PUL anyag. Az Olibaba mosható pelenkái egytől egyig légáteresztő PUL külső anyagból készülnek, ami érzékeny a magas hőmérsékletre. Mosás során ne használj öblítőt, ecetet, hagyományos mosószereket, optikai fehérítőt, hisz ezek idővel károsíthatják a PUL anyagot. Szárítógépben csak alacsony hőmérsékleten szárítsd.

 

 

 

Kérdésed van a G2-S NDP 30 pelenkával kapcsolatban? Írd meg bátran!


Méret 3-15 kg-ig
Kialakítás Zsebes
Külső anyag Nyomtatott PUL
Belső anyag velúr textil
Ajándék betét 3 rétegű extra microfiber
Mosás Max. 40° (NE HASZNÁLJ HAGYOMÁNYOS MOSÓSZERT)
Kezelés NE HASZNÁLJ ÖBLÍTŐT, ECETET! (Tönkre teszi az anyagot)
Betéttartó patent Nincs
Származási ország Kína
További infó www.olibaba.hu
Használat és kezelés

Az fenti ábra bár a tépőzáras megoldást illusztrálja, az Olibaba pelenkák használata teljesen megegyezik vele. A G2-S NDP 30 pelenka méretét a patentok segítségével szabályozhatod, és a patentok segítségével „úgymond” rögzítheted a babán is. Pelenka külső esetén a betét, természetesen nem a zsebbe kerül, hisz a külsőnek nincs zsebe.

Első használat: Az Olibaba G2-S NDP 30 mosható pelenkákat első használat előtt két három alkalommal mosószer nélkül mosd ki. Ezután legalább egy alkalommal a mosási útmutató szerint mosd ki a pelenkát! Az Olibaba mosható pelenkák teljes nedvszívó képességüket 5-10 mosás után érik el! Az első használatok során, míg az Olibaba mosható pelenka el nem éri a teljes nedvszívó képességét, kifolyás, átázás előfordulhat. Ez a jelenség természetes, nem a pelenka hibája.

Mosási útmutató:
Az Olibaba mosható pelenka mosása kis odafigyelést igényel. (Soha ne használj öblítőt)

Első mosás:

 • Használhatsz mosószódát, jó minőségű folyékony baba mosószert.
 • A mosást maximum 40°C fokon végezd a PUL anyag megóvása érdekében.
 • Öblítés nagyon kevés 10%-os ecettel ajánlott. (az ecet is károsíthatja a PUL anyagot)
 • Szárítás lehetőleg napon történjen, vagy száraz szellős helyen.
 • Szárítógépben kímélő szárítás alacsony hőfokon. (Szárítógép használata előtt csinálj próbaszárítást).

 

SOHA NE HASZNÁLJ ÖBLÍTŐT!

Használt pelenka mosása:

 • A babáról levett pelenka tartalmát ürítsd a wc-be.
 • A pelenkát, ha zsebes mindenképp vedd ki belőle a betétet.
 • Egy erre a célra rendszeresített zárható vödörbe tárold a pelenkákat a mosásig (2-3nap)
 • Mosáshoz használj mosószódát, jó minőségű folyékony baba mosószert.
 • A mosást maximum 40°C fokon végezd a PUL anyag megóvása érdekében.
 • Öblítés nagyon kevés 10%-os ecettel ajánlott. (a túlzott ecet használat károsíthatja a PUL anyagot)
 • Szárítás lehetőleg napon történjen, vagy száraz szellős helyen.
 • Szárítógépben maximum 30°C-os kímélő programmal. (Szárítógép használata előtt csinálj próbaszárítást).

Pelusok ammónia mentesítése.
Erre akkor van szükség, ha úgy érzitek, hogy a pelenka elvesztette nedvszívó képességét, esetleg gyakran tapasztaljátok, hogy gyerkőc popója kipirosodik, ilyenkor nincs mit tenni, semlegesíteni kell a pelenkákat. "Ammónia-felhalmozódás, szappan-/mosószer-lerakodás esetén az alábbi áztatásos kúra sokat segíthet a pelusok szagtalanításában és szívóerejének javításában: Ha a pelenkából kiszedhetőek a betétek, akkor elegendő csak azokon elvégezni a tisztítást, ha nem, akkor is ugyanez a folyamat, csak a hőfokokkal kell a vízzáró réteg miatt óvatosabban bánni.

1. lépés: Egy nagy lavórnyi vagy babakádnyi forró vízbe (elég olyan meleg, amilyen még jön a csapból) spricceljünk 2x-3x jó zsíroldó hatású mosogatószert (lehetőleg olyat, amiben nincs kézkímélő balzsamos adalék), majd miután elkevertük, tegyük bele egy éjszakára ázni a kezelendő pelenkákat. Ez a lépés a zsírtalanítást szolgálja (pl. popsikrém maradékokat is kiszed).

2. lépés: Mossuk ki mosógépben őket tiszta vízzel, minden mosószer és adalékanyag nélkül a lehető legmagasabb hőfokon, ami még nem károsítja a textíliát. A betéteket lehet magasabb hőfokon, ha PUL-os AIO-kat AI2-kat is mosunk, akkor maradjunk 40 foknál. Figyeljünk arra, hogy a gép elég sok vizet használjon, sokszor öblítsen és hogy a program is elég hosszú legyen (2-3 óra). Ebben a lépésben a mosogatószer-maradványok és zsíros szennyeződések távoznak a pelenkákból.

3. lépés: Megint mossuk ki a kezelendő pelenkákat a mosógépben, de most a kezdetkor tegyünk kb. 3 evőkanál mosószódát is a mosószer-adagolóba. Érdemes a szódát forró vízben előre feloldani. Itt is magas hőfokú (itt már elég a 60 fok betétek esetén) és hosszú, sok vizet használó programot kell választani. Jó, ha a program közepén, amikor a mosási fázisban tele van a szódás vízzel a dob, megállítjuk a gépet 2-3 órára, hogy ismét ázzanak a pelusok és a szóda maradéktalanul kifejthesse a hatását, majd ennek leteltével indítsuk újra a mosási folyamatot. Ha elég hosszú a program, akkor ez a megállítás kihagyható. Ez a lépés a szappanlerakodást, vízkőtelenítést és ammóniamentesítést szolgálja.

A kúrát érdemes 2-3 havonta elvégezni, de szükség esetén gyakrabban is megismételhető.

Ha mindez nem segít, érdemes a mosógépet is szemügyre venni, mert abban is lehetnek mosószeres, öblítős lerakódások. Emiatt havonta ajánlott magas hőfokon mosni egyet ruha nélkül (a dobban) úgy, hogy beleöntünk a mosószer-adagolóba egy fél üveg ecetet."

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

2 darab raktáron
Várható szállítás: 2017. 03. 29.
3.000 Ft 1.800 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2017. 03. 29.
3.000 Ft 1.800 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2017. 03. 29.
3.000 Ft 1.800 Ft
Csatlakozz

facebookg+youtubepinteresttwitter

facebook
Logisztikai partnerek

Pick Pack Pont leírás


Postapont és molpont átvevő helyek