Termékek Menü
0

ÜDVÖZLÜNK AZ OLIBABA MOSHATÓ PELENKA VILÁGÁBAN

Mondj nemet a pelenka kiütés okozta kellemetlenségeknek, mondj nemet a környezetszennyezésnek, és a feneketlen kútnak tűnő eldobható pelenkavásárlásnak.

Bemutatjuk neked az Olibaba Mosható Pelenkát, amely egészséges, környezet és pénztárca barát megoldás az egész család számára. Használatával nincs több pelenkakiütés, nincs több pelenkával napi szinten megtelt szemetes kuka, és ami pénzt az Olibabával megspóroltál azt elköltheted másra.

AZ AKCIÓS TERMÉKEINKET IDE KATTINTVA ÉRHETED EL!

Környezetbarát mosható pelenka

Az Olibaba mosható pelenka használata során minimális kommunális hulladék keletkezik, ellentétben az eldobhatóval, ahol a teljes pelenkázási időszak alatt minimum 1-1,5 tonna veszélyes hulladékkal terheljük a környezetünket.


 

 Környezetbarát mosható pelenka
 Egészséges alternatív megoldás
 Természetes anyagok használata
 Gazdaságos és pénztárca barát
 Egyméretes 3-15 kg-ig használható
 Szivárgásvédelem, G2 technológia
 Vízhatlan PUL külső anyag használat
 Lélegző PUL külső anyag használat
 Erős, biztonságos patentos kialakítás
 Mosógépben egyszerűen mosható

Néhány vélemény a pelenkákról:

Nagyon örülök, hogy megvásároltam a pelusokat, mert valóban olyan, amilyenre számítottam. Minden bennmarad, kényelmes puha. Sajnos előtte már próbáltam más márkát, de az csak kidobott pénz volt. Ezekkel a pelusokkal tényleg lehet spórolni és a babám is szereti és még a popsi se piros:) Csak Olit fogunk használni! Mindenkinek ajánlani tudom! Köszönjük!

 

Még a mosható peluzozás elején vagyunk. Több fajtát is kipróbáltunk, de eddig az Olibaba a legjobb. Kezdőknek szerintem jobb a zsebes, mert könnyen cserélhető a betét. Én még tettem ún.kakifogó kendőt is bele. Ha hiszitek, ha nem, tényleg semmi nem folyt ki belőle! Nimródom sokat iszik, főleg ebben a kánikulában, de minden bent maradt. Aki még nem próbálta, próbálja ki, nekünk nagyon bevált.

A rendelés rendben ment, mindent úgy és akkor történt, ahogy arról értesítettek. A terméket az ünnepek ellenére is gyorsan megkaptuk. Ajánlom minden környezettudatos szülőnek! A rendelés menete könnyen követhető, egyszerű. A termék bátran felveheti a versenyt a hasonló, külföldi termékekkel. A termék kipróbálása után a pozitív véleményem csak tovább erősödött.

Kissé előítélettel voltam a pelenkák minőségét illetően, mivel használok, és láttam többféle kínai mosható pelenkát, amivel nincs is baj, csak arra gondoltam, az Olibaba pelenkák ára nem arányos a minőséggel. Egyelőre csak egyszer használtuk a vásárolt pelenkákat (zsebes és AIO típusok), de tetszenek. A varrás minősége szép, puhák, és a combszárnyas kialakítás miatt jól illeszkednek. A babák testalkatától, szokásaitól függően persze mindenkinek más típus lehet megfelelő, de érdemes kipróbálni őket. Örülök, hogy kipróbáltuk és bővítettük velük a készletünket.

 

Amikor megérkeztek az Olibaba pelenkák, nagyon örültem nekik, mert már alig vártam, hogy használhassuk őket. Őszintén szólva a kicsomagolás után egy kicsit csalódott voltam, mert habár nagyon szép és pihe-puha kívül-belül, kicsit nagyobbnak, szélesebbnek láttam, mint az eddigi pelusainkat. Félve raktam be a mosásba, meglátjuk mi lesz. Ezt követően azonban jöttek sorra a meglepetések... Nagyon gyorsan megszáradtak, még a bambusz AI2 is jó időt futott. Utána jött a nagy alkalom, használatba vettük az egyiket. Meglepetésemre nem is volt olyan nagy, szépen be tudtam állítani a patentokat, cuki kis csomag lett a kisfiamon. 2 órás cserét terveztem, az első Olibaba (velúr textil AI2) állta a próbát. Aztán jött a második, mely próbaképpen 3 órára volt tervezve. A picurka azonban elaludt és végül 4 óra múlva cseréltünk. A második Olibaba (szénszálas bambusz AI2) is teljesített, nyoma sem volt átázásnak. És ami a legfontosabb, a pelus belsején szinte egyáltalán nem lehet érezni a nedvességet, így nem szükséges a szárazon tartó betét használata sem. Maximálisan elégedettek vagyunk, szeretjük az Olibabát. Ajánlom mindenkinek.

 

Nagy reményeket fűztem a pelenkákhoz és hálisten nem kellett csalódnom. Az anyagok finom puhák, a betét nagyon jól szuperál az ai2ben, a mérete hibátlanul illeszkedik a kisfiamra. Gumik és patentok jó erősek. Törzsvásárló lettem, ez biztos :)

 

Korábban, a várandósságom alatt beleástam magam a moshatókba, de elvesztem. Két db nem mondom a márkát, h mit vettem, persze nem vált be, sem lányomnál, sem fiamnál. Mert, hogy a nép úgy hájpolta. Aztán miután fiam megszületett, láttam a munkátokat, a közvélemény kutatásotokat, mikor pedig a pelenkák eladók lettek, és megláttam a kék majmost, rögtön rendeltem. Úgy voltam vele, kettő nem a világ, ha nem válik be, nincs semmi baj. De nem így lett! Kitisztult a kép. Hát ilyen a moshatózás? A kialakítása, mint az eldobhatóé, a mintája aranyos, a baba bőre szép a használata során, nagyon könnyű feladni, szépen illeszkedik. Mi kell még? És legnagyobb kritikusom, a férjem mondata a pont az i-n: Drágám, nem értek egyet a moshatózással, de ezt olyan jó a fiamra ráadni. :)

 

Hol készül az Olibaba?

Gondos, majd egy évig tartó kutató munkával és tárgyalásokkal sikerült egy olyan Kínai gyárral megállapodnunk, amely számos minőségbiztosítással rendelkezik, és a saját elképzeléseink alapján készíti el az Olibaba mosható pelenkákat. A minőségbiztosítás a felhasznált anyagokra és a gyártás menetére, illetve az előírt szabványok betartására vonatkozik.

Egészséges megoldás

Az alábbi tények rámutatnak, miért egészségesebb eldobható társainál az Olibaba mosható pelenka. 1955-ben az Egyesült Államokban minden gyermek textilpelenkát használt, majd 1961-ben bevezették az eldobható pelenkákat, használatuk 1991-re 90 százalékra nőtt. Ezzel arányosan 1955-ről 1991-re 7 százalékról 78 százalékra emelkedett a babákon a bőrirritációk száma. (Bővebben az eldobható pelenkák egészségkárosító hatásairól.)


Természetes alapanyagok

Az Olibaba mosható pelenka nem tartalmaz vegyszereket, így nem irritálja a babád bőrét. Vidám és kiegyensúlyozott lesz a kicsi egész nap. (Az eldobható pelenkák két fő összetevője a poliakrilát zselé és a BPA? Ezeket a szintetikus vegyszereket, műanyagipari alapanyagokat, melyeknek az eldobható pelenka óriási nedvszívó képességét köszönheti, akrilsavból és nyersolajból állítják elő hatalmas mennyiségben. A fenti anyagok az érzékeny bababőrt irritálhatják, súlyos pirosodást, sebesedést okozhatnak. Ezt megelőzendő és kezelendő pelenkakrém használata szükséges, ami szintén plusz kiadást jelent a családnak).


Gazdaságos

Gazdaságos mosható pelenka

Nincs állandóan felmerülő kiadás, mint az eldobható pelenkák esetében. Az Olibaba moshatópelenka-szettet csak egyszer kell megvenned, és ha vigyázol rá, még a kistesó is használhatja, vagy ha éppen nem terveztek következő gyermeket, akkor akár el is adhatod! Gondoltad volna, hogy több mint 250.000 forintot tudsz megspórolni, ha az Olibaba mosható pelenkáit választod?


Egyméretes mosható pelenka

Egyméretes mosható pelenkaAz Olibaba mosható pelenkái 3-tól 15 kilogrammos testsúlyig használhatók. Ez azt jelenti, hogy a pelenka a teljes pelenkázási időszakot kiszolgálja. Nem kell 3-4 havonta nagyobb méretű mosható pelenkát vásárolni és így felesleges anyagi kiadásba hajszolni magadat. Az Olibaba mosható pelenka 3 méretben állítható (S, M, L). A méretállítás erős patentok segítségével történik.


Mosható pelenka dupla combgumírozással

Mosható pelenka dupla combgumírozássalA G2 technológiának köszönhetően az Olibaba mosható pelenka bent tart mindent, aminek bent kell maradnia. A G2 technológia nyújtotta dupla combgumírozás megakadályozza a kis és nagyobb dolgok kifolyását a mosható pelenkából. A dupla gumírozás egy hagyományos és egy szárnyas kialakítású gumi a baba combjánál, úgy kivitelezve, hogy a babát ne zavarja a kényelmes mozgásban.


Vízhatlan külső pelenka anyag

Vízhatlan külső pelenka anyagAz Olibaba mosható pelenka külső, PUL anyaga rugalmas, lélegző és nedvesség záró tulajdonságokkal bír! A baba érzékeny bőre teljes biztonságban van, nem dunsztolódik, hisz ez az anyag vízhatlan, ugyanakkor légáteresztő is.


Légáteresztő pelenka

Légáteresztő pelenkaHa az Olibaba mosható pelenkát választod, nincs több szauna és aszalódás, mint a zárt, műanyag eldobható pelenkában. Az Olibaba mosható pelenkái légáteresztő anyagból készülnek, így a babád bőre folyamatosan szellőzik, nem fogja kényelmetlenül érezni magát.


Patentos mosható pelenka

Patentos mosható pelenkaAz Olibaba mosható pelenkái patentos kialakításban készülnek. A mosható pelenka szögletes szárnyainak köszönhetően két sor patent biztosítja a kényelmes viseletet a baba számára. A műanyag patentok erősek és tartósak, a tépőzárral ellentétben gondozást, odafigyelést nem igényelnek. Változatos színeik feldobják az amúgy is vidám Olibaba pelenkákat.


Szénszálas bambusz anyagból készült mosható pelenka (egyes típusok esetében)

Szénszálas bambusz anyagból készült mosható pelenkaAz Olibaba mosható pelenka egyes típusai szénszálas bambusz anyagból készülnek. A  szénszálas bambusz anyagnak magas a nedvszívó és a szagtalanító képessége. Ezt a mikroszkóp alatt látható különleges méhsejt szerkezetű járatoknak köszönheti, melyek belülről kifelé futnak, így növelve a fajlagos felületet. (A szénszálas bambusz anyagról bővebben itt olvashatsz.)

További előnyös tulajdonságai: antibakteriális, abszorpciós tulajdonság – gyorsan szárad, a nedvességet gyorsan elvezeti – jó hőszabályzó – megköti a kellemetlen szagokat.


Suedecloth anyagból készült mosható pelenka (egyes típusok esetén)

Suedecloth anyagból készült mosható pelenkaEnnek az Olibaba mosható pelenkának a belső anyaga velúr textilből (suedecloth) készül. Ez az anyag igen gyorsan magába szívja és átereszti a nedvességet a pelenkában lévő nedvszívó betét felé. A gyors nedvszívás, és áteresztés következtében a baba popsi teljesen száraz marad. A suedecloth anyag nem nyúlik, hosszan megőrzi nedvesség elnyelő képességét. A suedecloth anyag könnyen csúszik ezért a betét behelyezése a pelenkába szinte gyerekjáték.


Zsebes mosható pelenka (egyes típusok esetében)

Zsebes mosható pelenkaAz Olibaba mosható pelenka egyes típusai zsebes kialakításúak. A zsebes kialakítású mosható pelenkánál a belső nedvszívó, és a külső, vízzáró anyagátt úgy varrják össze, hogy hátul marad egy nyílás. Így alakul ki a zseb, melybe a betétet, betéteket helyezheted.


All-in-two mosható pelenka (egyes típusok esetén)

All-in-two mosható pelenkaAz Olibaba mosható pelenka egyes típusai All-in-two kialakításúak, ami ötvözi a zsebes és az all-in-one típusú pelenkák előnyeit. Az All-in-two kialakítású mosható pelenkánál a belső nedvszívó, és a külső vízzáró anyagot úgy varrjuk össze, hogy hátul marad egy nyílás. Így alakul ki a zseb, melybe a plusz betétet helyezheted. Az All-in-two mosható pelenka nedvszívó belső anyagára kerül felvarrásra az adott típusú betét. Ez tartja meg a nedvességet, szükség esetén (pl. éjszakára) használhatsz akár többet betétet is, hiszen ez az előnye az All-in-two mosható pelenkának.


Mosógépben mosható pelenka

Mosógépben mosható pelenkaAz Olibaba mosható pelenka mosógépben mosható! Az ajánlott mosási hőmérséklet maximum 40° fok. Ennek oka a PUL anyag, mely ennél magasabb hőmérsékleten károsodhat. Mosás során kerüld a hagyományos mosószerek, öblítők, optikai fehérítők használatát, hisz ezek az anyagok károsíthatják, működésében akadályozzák a mosható pelenkát. Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható.