Termékek Menü
0

Szállítási információk

Kovács László e.v
Olibaba mosható pelenka web áruház
5000. Szolnok. Selyem utca 16.
Telefon: +36-56-742-688
Email: info@olibaba.hu
Web: www.olibaba.hu


KOVÁCS LÁSZLÓ E.V
(OLIBABA MOSHATÓ PELENKA WEB ÁRUHÁZ)
Szállítási módok, információk.

1.    A házhoz szállítást Kovács László e.v. saját maga, vagy megbízásából az (MPL) Magyar Posta végzi.
2.    Válassza a Posta Pontok egyikét, és kérje csomagját a több mint 2500 posta, 125 MOL kút, vagy 114 Coop postapont egyikére!
3.    A megrendelt terméket ön az ország 190 városában megtalálható 600 Pick Pack Pontjában is átveheti.

Csomagolás módja:
Az esetek döntő többségében a megrendelt terméket, termékeket kartondobozba, fólia zacskóba csomagolva juttatjuk el a megrendelőnek! A csomagolásért külön díjat Kovács László e.v. nem számol fel!

A termék szállítási idejét a web áruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítás lehetőségek, és azok díjszabásáról szóló tájékoztató:

MPL csomagküldő: (Házhoz szállítás)
MplA Magyar Posta (MPL) az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) Számított 24/72 órán belül. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki jogosult átvenni a csomagot. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Ellenkező esetben a Magyar Posta (MPL) munkatársa értesítőt hagy az ön címén, mely értesítővel az azon megadott postán veheti át a rendelt terméket!

Magyar Posta csomagszállítási díjai:
(Rendelési összeghatár 150000.-Ft)
A házhoz szállítás díja, 30kg alatti csomag esetén


1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 1100 Ft
5001 Ft - 10000 Ft-os vásárlás között:900 Ft
10001 Ft - 15000 Ft-os vásárlás között:500 Ft

15001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:
1-7 napon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó.

Csomagautomata:
CsomagautomataOrszágosan 50 helyen, a nap 24 órájában elérhető. Neked melyik esik útba? Nézd meg a, térképen! Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyeztük el, ahol egyébként is megfordulsz. Nincs várakozás, rendelésed bármikor egyszerűen és gyorsan hozzáférhető. Nem kell a munkahelyeden vagy otthon átvenned a csomagod.

A szolgáltatásról bővebben: Ide kattintva olvashat!
Csomagautomaták listája: Kérem, kattintson erre a szövegre!

Csomagautomatába kért csomag díjai:
(Rendelési összeghatár 150000.-Ft)
A szállítás díja, 20kg alatti csomag esetén


1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 1000 Ft
5001 - 10000 Ft-os vásárlás között: 700 Ft
10001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:
1-7 napon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó.

Posta Pont - Mol Pont:
Posta pontÖn személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. Válassza a Posta Pontok egyikét, és kérje csomagját a több mint 2500 posta vagy az 125 MOL kút  vagy 114 Coop postapont egyikére! A megrendelt áru Posta Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 10 munkanapon keresztül az átvevő pontok nyitva tartási ideje alatt. Utánvét esetén, készpénzes, bankkártyás fizetési lehetőség.

A szolgáltatásról bővebben: Ide kattintva olvashat!
Posta Pontok listája: Kérem, kattintson erre a szövegre!

Posta Pont csomagszállítási díjai:
(Rendelési összeghatár 150000.-Ft)
A szállítás díja, 20kg alatti csomag esetén


1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 1000 Ft
5001 - 10000 Ft-os vásárlás között: 700 Ft
10001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:
1-7 napon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó.


Pick Pack Pont:
Pick Pack pontAz ország 190 városában megtalálható 600 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva. Utánvét esetén, készpénzes, bankkártyás fizetési lehetőség.

A szolgáltatásról bővebben: Ide kattintva olvashat!
Pick Pack Pontok listája: Kérem, kattintson erre a szövegre!

Pick Pack Pont csomagszállítási díjai:
(Max. rendelési összeghatár 150000.-Ft -ig)
A szállítás díja, 20kg alatti, max.: 50×50×50 cm terjedelmű csomag esetén

1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 1000 Ft
5001 - 10000 Ft-os vásárlás között: 700 Ft
10001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:
Budapestre 2-4, vidékre 4-6 napon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó.

 

Személyes átvétel:
Jelenleg nincs lehetőség személyes átvételre.

Szállítás külföldre:
Az Olibaba mosható pelenka web áruház, külföldi (EU) címre is vállal kiszállítást.

Szállítás Romániába:  A Sprinter futárszolgálat Romániai partnerének a Fan Curier köszönhetően akár a megrendelést követő 3. munkanapon önnél lehet a megvásárolt termék(ek).  Küldeményét gyorsan és egyszerűen nyomon követheti online az interneten keresztül.

Díjak: 0-20.000 Ft közötti megrendelés esetén 3000 Ft szállítási költséget számítunk fel. 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a termékeket díjmentesen kézbesítjük!


Ha a web áruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A web áruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a vásárlási feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Tulajdonjogi kikötés:
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

11. Fizetési megoldások:

1. Utánvétel esetén a posta (MPL) munkatársának egy összegben készpénzzel fizethet.
2. Postán maradó, posta pont, Mol pont esetén készpénzben, vagy bankkártyával fizethet az áru átvételekor.
3. Pick Pack Pontos átvétel esetén készpénzes fizetés lehetséges, illetve amely átvevőhelynél működik bankkártyás fizetési lehetőség, akkor akár azt is igénybe veheti!
4. A web áruház rendszerében fizethet előre is a SOFORT BANKING segítségével, mely egy biztonságos és gyors azonnali átutalásos megoldás.

5. A Shop rendszere támogatja a banki befizetést és banki utalást.


6. Simple Online Bankkártyás Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

A tranzakció lépései: 

  • 1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  • 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  • 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  • 4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Elfogadott kártyatípusok

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Biztonság: Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a Simple biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A Simple fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

 

Az árak Magyar forintban értendők melyek 0% ÁFA-t tartalmaznak.


Házhoz szállítás során készpénzzel fizető megrendelőink a szállítónak fizetik ki az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a vásárlástól való elállási nyilatkozatot a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni kivéve, ha a csomagoláson sérülés nem volt látható!

Ön minden esetben részletes számlát kap a megrendelt termékekről.

FIGYELEM!
•    Kovács László e.v – Olibaba mosható pelenka web áruház fenntartja magának a jogot, hogy 30kg-nál nehezebb csomagok házhoz szállítását egyedi elbírálás alapján, az ügyfél részére legkedvezőbb lehetőség szerint határozza meg, melyről minden esetben telefonon egyeztet a megrendelővel!
•    A Kovács László e.v – Olibaba mosható pelenka web áruháza a Magyar Köztársaság határain kívülre eső szállítási címmel leadott megrendeléseket, jelen szerződési feltételek szerint módjában áll teljesíteni!


12. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a csomag feladásának és a visszaszállításának díját a megrendelőre terheljük.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Csatlakozz

facebookg+youtubepinteresttwitter

facebook
Logisztikai partnerek

Pick Pack Pont leírás


Postapont és molpont átvevő helyek