Termékek Menü
0

Olibaba mosható pelenka vélemények

A rendelés rendben ment, mindent úgy és akkor történt, ahogy arról értesítettek. A terméket az ünnepek ellenére is gyorsan megkaptuk. Ajánlom minden környezettudatos szülőnek! A rendelés menete könnyen követhető, egyszerű. A termék bátran felveheti a versenyt a hasonló, külföldi termékekkel. A termék kipróbálása után a pozitív véleményem csak tovább erősödött.

Már nem először rendeltem tőlük. A pelenkákkal meg vagyok elégedve, a rendszeres akciókkal versenyképes árakat tudnak biztosítani és mindenki megtalálhatja a számára tetsző terméket akciós áron is előbb-utóbb : ) Egy cég, ahol az ügyfél a fontos, nem a hirtelen meggazdagodás és az eladni akarás. Bátran merem ajánlani bárkinek, mert egy igazán korrekt cég. 


Szép az oldal. Könnyen kezelhető. De a legszuperebb az volt, amikor beléptem, keresgéltem, majd megnyílt a chat ablak, megkérdezték miben tudnak segíteni, én kérdeztem, világos, érthető választ kaptam. Olyan volt az élmény, mint személyesen egy boltba bemenni. Őszintén szólva még ha nem is vásároltam volna, ezzel a hozzá állással mégis megtettem. Nem vagyok bepalizható típus, hozzá teszem, és kiállok magamért. Kellemesen csalódtam, mert a termék kiváló, és nem bántam meg döntésemet. Olyannyira, hogy azóta másodszor is rendeltem.


Lívia: Nagyon jó minőségű az anyaga szép a kivitelezés, sok állítási lehetőség van a patentokkal.


Berni: Nagyon örülök,hogy megvásároltam a pelusokat, mert valóban olyan, amilyenre számítottam. Minden bennmarad, kényelmes puha. Sajnos előtte már próbáltam más márkát, de az csak kidobott pénz volt. Ezekkel a pelusokkal tényleg lehet spórolni és a babám is szereti és még a popsi se piros. Csak Olit fogunk használni! Mindenkinek ajánlani tudom! Köszönjük!


Még a mosható peluzozás elején vagyunk. Több fajtát is kipróbáltunk, de eddig Olibaba a legjobb. Kezdőknek szerintem jobb a zsebes, mert könnyen cserélhető a betét, én még tettem ún.kakifogó kendőt is bele. Ha hiszitek ha nem, tényleg semmi nem folyt ki belőle! Nimródom sokat iszik, főleg ebben a kánikulában, de minden bent maradt. A szállítással nagyon meg voltam elégedve, az Olibaba csapat is sokat segített a választásban. Aki még nem próbálta, próbálja ki, nekünk nagyon bevált. Készletünket tőletek fogjuk bővíteni! Hajrá Olibaba.


Gáspárné P. Boglárka: Eddig még soha nem használtam mosható pelust. Bár még ma egy napja hogy használjuk de meglepöen jó benyomást tett eddig. Bisztos rendelek még az Olibabától. Nagyon tetszenek a pelusok precíz kidolgozottsága, külsejének színvilága, belsejének puhasága. Árban nagyon kedvezö és megfizethetö. Rövidre zárva örülök hogy rátaláltam az Olibabára!


Korábban, a várandósságom alatt beleástam magam a moshatókba, de elvesztem. Két darab nem mondom a márkát, hogy mit vettem, persze nem vált be, sem a lányomnál, sem a fiamnál. Mert hogy a nép úgy hájpolta. Aztán miután a fiam megszületett, láttam a munkátokat, a közvélemény kutatásotokat, mikor pedig a pelenkák elérhetők lettek, és megláttam a kék majmost, rögtön rendeltem. Úgy voltam vele, kettő nem a világ, ha nem válik be, nincs semmi baj. De nem így lett! Kitisztult a kép. Hát ilyen a moshatózás? A kialakítása, mint az eldobhatóé, a mintája aranyos, a baba bőre szép a használata során, nagyon könnyű feladni, szépen illeszkedik. Mi kell még? És legnagyobb kritikusom, a férjem mondata a pont az i-n: Drágám, nem értek egyet a moshatózással, de ezt olyan jó a fiamra ráadni. 


Nagyon elégedett vagyok a pelenkákkal. A szénszálas bambusz a kedvencünk. A kisfiamon az éjszakát is kibírja este 8-tól reggel 7ig egy betéttel.


Mivel csak pár napja használjuk még nem sikerült mindenféle környezetben (utazás, éjszaka) kipróbálni, de egyelőre itthon bevált. A velúr 2 és fél órát volt rajta és csak picit szivárgott. A bambusz pedig 3 óra alatt sem ázott át és a kakit is könnyű volt kitisztítani belőle.


Nincs nagy összehasonlítási alapom, mivel csak most kezdtünk mosható pelenkát használni, de már az első alkalommal 3 órát bírt a pelenka a bambusz betéttel, szóval meg vagyok elégedve.


Még csak két napja használjuk, de eddig meg vagyok elégedve a pelenkákkal. Bambuszbetéttel több, mint három órát bírt, azt hittem, csak több mosás után jutunk el ide. Meglepően gyorsan szárad.


Kissé előítélettel voltam a pelenkák minőségét illetően, mivel használok, és láttam többféle kínai mosható pelenkát, amivel nincs is baj, csak arra gondoltam, az Olibaba pelenkák ára nem arányos a minőséggel. Egyelőre csak egyszer használtuk a vásárolt pelenkákat (zsebes és AI2 típusok), de tetszenek. A varrás minősége szép, puhák, és a combszárnyas kialakítás miatt jól illeszkednek. A babák testalkatától, szokásaitól függően persze mindenkinek más típus lehet megfelelő, de érdemes kipróbálni őket. Örülök, hogy kipróbáltuk és bővítettük velük a készletünket.


Zsuzsi: Még mindig nagyon elégedett vagyok a pelusokkal, mindkét gyerkőcön (2 éves és egy 3 hónapos) viszonylag jól teljesít. Még próbálgatom a méretek beállítását, mert egyik éjjel totál elázott a kisfiam másnap meg semmi nem volt reggel. Persze nem is egyformán pisil, szóval idő lesz még a tapasztalat:) Voltam egy mosható pelus klubban ahol lehúzták nagyon az Olipelust, hogy olyan mint a többi kínai pelus, nos elmondtam nekik hogy szerintem nem:)) Rendeltem már "noname" kínai pelusokat és nem is lehet összehasonlítani őket. Sok sikert kívánok nektek.


Meglepett hogy a Zsebes pelenkák is dupla combszárnyas kialakításúak, ha jól tudom ez az ismertetőben nem szerepel, mindenképpen kellemes meglepetés volt!


Kizlinger Mónika: Ai2 használunk. Nekünk szuperul beváltak. A dupla combgumik tökéletesen illeszkednek, a fazon is szuper, a babócára szépen rá lehet igazítani.


Kn Virág: Egy hónap múlva születik meg gyermekünk, így még élesben nem tudtuk kipróbálni a terméket. Az egyik ismerősünk, aki a témában régi motoros, azonban nagyon biztatóan nyilatkozott a pelusokról, amikor átvittem hozzá, hogy vessen rá néhány szakértői pillantást.


Petra: Amikor megérkeztek az Olibaba pelenkák, nagyon örültem nekik, mert már alig vártam, hogy használhassuk őket. Őszintén szólva a kicsomagolás után egy kicsit csalódott voltam, mert habár nagyon szép és pihe-puha kívül-belül, kicsit nagyobbnak, szélesebbnek láttam, mint az eddigi pelusainkat. Félve raktam be a mosásba, meglátjuk mi lesz. Ezt követően azonban jöttek sorra a meglepetések... Nagyon gyorsan megszáradtak, még a bambusz AIO is jó időt futott. Utána jött a nagy alkalom, használatba vettük az egyiket. Meglepetésemre nem is volt olyan nagy, szépen be tudtam állítani a patentokat, cuki kis csomag lett a kisfiamon. 2 órás cserét terveztem, az első Olibaba (velúr textil AIO) állta a próbát. Aztán jött a második, mely próbaképpen 3 órára volt tervezve. A picurka azonban elaludt és végül 4 óra múlva cseréltünk. A második Olibaba (szénszálas bambusz AIO) is teljesített, nyoma sem volt átázásnak. És ami a legfontosabb, a pelus belsején szinte egyáltalán nem lehet érezni a nedvességet, így nem szükséges a szárazontartó betét használata sem. Maximálisan elégedettek vagyunk, szeretjük az Olibabát. Ajánlom mindenkinek.


Ildi: Nagy reményeket fűztem a pelenkákhoz és hálisten nem kellett csalódnom. Az anyagok finom puhák, a betét nagyon jól szuperál az ai2ben, a mérete hibátlanul illeszkedik a kisfiamra. Gumik és patentok jó erősek. Törzsvásárló lettem, ez biztos.


Horváthné Dr. Kökény Annamária: Az Olibaba mosható pelenkák kényelmesek és puhák a babának. Nem szivárognak. Könnyen moshatóak. Szárítógépben száríthatóak. Nagyon meg vagyok elégedve minden típusával! Van, amelyik nappal, van, amelyik éjszaka a jobb. Nagyon megéri a használata! Egy hét alatt megtérül egy mosható pelenka ára, amit még több, mint 2 évig lehet utána ingyen használni. Szívből ajánlom Mindenkinek!


Kiricses Krisztina: Bár még nem használtam sokszor,de már volt éjszakai bevetésen, nem áztunk!! Illetve nappal kétszer!meg vagyok elégedve!!
Köszönöm a terméket!! :)


Ildi: Nagyon bevált nálunk a szénszálas bambusz ai2 pelus, főleg Minky külsővel. Kár, hogy nincs belőle többféle minta, már így is mindegyik kétszer megvan.


Kozári Rita: Nagyon tetszenek a minták, a belső zsebrészén is jó hogy mind a két oldalt van lyuk rajta, eddig nem ázott még ki egyszer sem, viszont a 3 kg-os babára még óriási. 5kg körül tudtam először ráadni de még most is nagy egy kicsit a csomagja.


 Váradi Júlia: Ár/érték függvényében nagyon jó pelenka. Meg vagyok vele elégedve.


Adry: "A zsebes és az új külsők is szuperül működnek. Szépek, egyszerű használni (Apa-kompatibilis), nagyon gyorsan száradnak (egy éjszaka alatt...) és benn tartanak mindent. Nagyon ritkán jött ki egy kicsi egy-egy hatalmas adag 'fos-cunamiból'...:-) Nem hiába van belőle vagy 10...:-)"


Erzsébet: Nekem bevállt, nem lényegtelen, árban ver mindenféle más márkát! Aki moshatózni akar annak ez egy remek lehetőség! Pontosak, precízek minden téren!


Beatrix: Összességében pozitív a tapasztalatom az OLIBABA mosható pelenkákkal. Rendeltem már minden fajtából (kivéve újszülött). A többféle patentozási lehetőségnek köszönhetően sikerült megtalálnunk azt a "beállítást", melynél csak nagyon ritkán szivárog a pelenka. Általában a 3 órát simán bírja kis- és nagy dolognál egyaránt, de volt már, hogy éjszaka 6 órát is kibírt ázás nélkül!


K. Adél: Nagyon meg vagyok elégedve a pelenkákkal. Sokkal jobbak, mint amire számítottam. Nagyon jó minőségűek. Eddig egyszer sem történt baleset, Pedig volt, hogy 5 órát volt a pelenka a babámon. Semmi sem folyt ki. A betétek jól bírják végig és a legjobb, hogy nagyon gyorsan száradnak a pelenkák, még a zsebes és az all-in-two fajták is. A hátsó gumírozása a pelusoknak kicsit megnyomja a baba derekát, pedig nem patentoltam szorosra. A Minky anyagúaknál kevésbé fordult ez elő. Továbbá szerintem jobb lenne, ha a zsebes és az all-in-two pelenkákon a belső betéttartó fül is pulos lenne és mintás, mint a külsőknél.


Ági: Szuper pelenkák, segítőkész emberek, állandó akciók. Mindenkinek ajánlom :)


Erika: Pár napja használom mindössze, eddig maximálisan meg vagyok elégedve a termékekkel. Egyetlen aggályom csupán a termékek időtállóságával van a mosás és szárítógép használat miatt. Eddig nagyon biztató. :)


Júlia: Először furcsa volt a másfajta patentolás, de aztán rájöttem, hogy még praktikusabb mint a többi patentos peluson.


 Dr Tóth Csaba Attiláné: Legelőször is nagyon megtetszett a külső ,szépek! Igen vidám színek minták, és az anyaga jó minőség. Még szivárog a pelus,de nem keserít el,mert bízom amit olvastam róla,hogy kell egy pár mosás ahhoz,hogy tökéletes legyen! A babám is nagyon jól érzi magát benne. Praktikus, lehet variálni, mindig az adott helyzethez. Ez a legjobb ami elnyerte a tetszésemet. Mindig előttem van az a kép, amelyen a baba meg a mögötte látható elhasznált pelenka hegyek éktelenkednek. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.


Viki: Első gyerekes anyukaként most tapasztalgatok csak mindent, ezért örülök, hogy rátaláltam az Olibaba mosható pelenkára. Nálunk nagyon bevált, minden kezdőnek csak ajánlani tudom!


Nagyon jók a tapasztalataim! Szépek. Jó minőségűek. Nagyon jó áron. Könnyen száradnak. Nem szivárog. Bírja az éjszakát. SZUPER!


Nagyon szuper pelusok! Szépek a minták, kényelmes a babának és egyszer sem áztunk velük. A betétek is nagyon jók.


S. Tímea: Nekem az Olibabától csak külső pelenkáim vannak, de azokat szeretem, mert nem nyomják meg a kicsim bőrét, nem tapasztaltam bennük szivárgást, ár-érték arányban nagyon jók és tetszenek a minták is.


Niki: Kb. 2 hónapja vásárolt AI2 szénszálassal meg vagyok elégedve, viszont velúr textil nem passzol, valahol mindig kiázik. A pelenkakülsőt még csak néhányszor használtuk, de eddig nagyon jól bevált, jól illeszkedik (pedig a tépőzárasakat jobban szeretem) a betét is ami volt hozzá jól működik, valószínű fogok még vásárolni belőle. A zsebes szénszálas kiázott, eddig egyszer használtuk, nem tudtam eldönteni hogy a patentnál eresztett vagy a hasánál nem illeszkedett jól, remélem csak az utóbbi!


Tóth-Bognár Borcsa: Fantasztikusak a külsők, mikor a kisfiam elaludt és nem tudtam időben cserélni, 4-5 órát is bírt ázás nélkül (hordozva is). Jó lenne szélesebb kínálat, mert szívesen vettem volna több félét, de kisfiúsból sajnos nem volt akkora választék. Ja és fantasztikus volt a hozzáállásotok, a kommunikáció :)


Kezdő moshatózó vagyok még, de nagyon pozitívak a tapasztalataim, 3 különböző pelenkát vásároltam tőletek. Jó lenne ha kakifogó papír, illetve pelenka külső is lenne a kínálatotokban. Sokan említik, hogy kínai pelenkát árultok, nekem több kínai van, de az Olibabások kialakítása szerintem veri azokat amiket eddig próbáltam. Az akcióitok szuperek, hamarosan újra csábulok azt hiszem :) Köszönöm!