Termékek Menü
0

Kínában gyártott mosható pelenka

Olibaba Webáruház
2015-01-26 00:00:00
Több kínai gyártóval felvettük a kapcsolatot, mire megtaláltuk azt az egyet, aki minőségben, anyaghasználatban azt nyújtotta, amit mi szerettünk volna. Fontos szempont volt, hogy maga a gyártó cég több minőségtanúsítvánnyal is rendelkezik, erre a termék körre specializálódott, és a világ minden szegletébe exportálnak....

Kínában gyártott mosható pelenka - amiért nem kell feltétlenül megijedni

Amikor már túl vagy rajta, és magadévá tetted azokat az információkat, hogy mennyivel környezet-barátabb, baba-barátabb és pénztárca kímélőbb megoldás a mosható pelenka, és már megszületett a döntés, hogy a babádat mosható pelenkában pelenkáztasd, még mindig nem vagy könnyű helyzetben. Rengeteg információval kell megbirkózni, hogyan kell mosni, tárolni, milyen típusok léteznek, és melyiket válaszd. Több márkás és kevésbé ismert pelenka közül kell kiválasztanod, hogy melyik lesz a babád számára a leginkább megfelelő. Egy készlet pelenkára akár 100-120ezer forintot is el lehet költeni, de valljuk be őszintén, nem sokan vannak, akik a baba-várás egyébként is költséges időszakában ennyi pénzt egyszerre ki tudnak fizetni a mosható pelenkára.

Ebben az esetben jön el az a pillanat, hogy az ember végiggondolja az alternatív lehetőségeket, és szétnéz az ebay-en, vagy a kínai gyártók oldalain, az olcsóbb megoldást keresve. Ilyen esetben alapos utánajárás szükséges, hogy végül a pelenkázás ne legyen rémálom. A nagyon olcsó termékek esetében könnyen beleszaladhatunk olyan problémákba, mint nem megfelelő minőség, hanyag varrás, rossz kialakítás, stb. Hátránya még, hogy baj esetén reklamáció, garancia nehezen megoldott, és sokszor szükséges nagyobb mennyiségben rendelned a mosható pelenkából, hogy a postaköltséggel együtt rentábilis legyen az üzlet számodra.

Kínában rengeteg gyár van, amik kifejezetten mosható pelenka készítésére szakosodtak. Ha az áron felül, a minőség tényezőjét is fontosnak tartod, akkor nagy körültekintéssel kell lenned a választás során. Az egyes gyártók között igen nagy különbségek is lehetnek. A baba várás során nekem ez a folyamat kb. a harmadiktól kilencedik hónapig tartott. Rengeteg információt elolvastam, míg végül egy teljes mosható pelenka készletet rendeltem meg egy kínai gyártótól. Ezeket a pelenkákat most már kicsit több mint két éve használjuk, teljes megelégedettséggel.

Olibaba mosható pelenka, a kínai-magyar koprodukció

Mi igazán szerencsések voltunk és a mai napig örömmel használjuk a kínai mosható pelenkáinkat. A használat során érlelődött a gondolat, hogy ezzel szeretnénk komolyabban is foglalkozni. A célunk az volt, hogy a mi elvárásainknak megfelelő, és kialakítású, jó minőségű, de elfogadható árumosható  pelenkákat dobjunk a piacra. A webáruházunk megnyitását megelőzően rengeteget dolgoztunk azon, hogy ezeknek az elvárásoknak megfelelő mosható pelenkákat tudjunk kínálni az anyukáknak és babáiknak.

Több kínai gyártóval felvettük a kapcsolatot, mire megtaláltuk azt az egyet, aki minőségben, anyaghasználatban azt nyújtotta, amit mi szerettünk volna. Fontos szempont volt, hogy maga a gyártó cég több minőségtanúsítvánnyal is rendelkezik, erre a termék körre specializálódott, és a világ minden szegletébe exportálnak, többek között az USA-ba is. Saját márkás termékeket is forgalmaznak, de jórészt más partnerek számára dolgoznak be. Segítségünkre volt, hogy a gyártói honlapon rengeteg információ elérhető, természetesen angol nyelven, mely a mi munkánkat nagyban megkönnyítette, terveinket segítette. Mivel a magyar viszonyokhoz képest hatalmas gyárról van szó, jellemző a színek, minták, anyagok széles skálája. Folyamatos konzultáció, és a mosható pelenkák tesztelését követően pedig legyártották a terveink alapján a jelenleg forgalmazott Olibaba pelenkákat.

A gyártó cég rugalmasságának hála, minden kérésünkben és ötletünkben partnernek bizonyult. Annak ellenére tehát, hogy maga a gyártás Kínában folyik, minden egyéb szakmai tevékenység mögött magyar csapat áll.

Az Olibabával megspórolhatod és kivédheted azokat a tényezőket, melyek elbizonytalanítanak a Kínából rendelhető pelenkákkal kapcsolatban.

Garancia: Az Olibaba mosható pelenkákra 3 hónapos, gyártási hibából eredő garanciát nyújtunk, melyet itt, Magyarországon érvényesíthetsz. Bármilyen problémáddal a magyarországi céghez fordulhatsz.

Alacsony árak: árainkkal igyekeztünk azokat a vásárlókat megcélozni, akik nem tudnak százezres nagyságrendben költeni egy készlet mosható pelenkára, de még is jó minőséget szeretnének.

Kipróbálás lehetősége: ha csak szeretnéd kipróbálni az Olibaba pelenkákat, alacsony szállítási költséggel is rendelhetsz, illetve állandó akciónk, hogy 10.000 forintos vásárlás felett a postázás költségét is mi álljuk, így pár darab pelenka megvétele esetén ezzel a plusz költséggel már nem kell foglalkoznod.

Folyamatos akciók: Az ingyenes szállításon kívül rendszeresen akciózunk egy-egy terméket, játékokat hirdetünk, kedvezménykuponokra lelhetsz, vásárlóinknak ajándékokkal kedveskedünk.

Ne feledd, minden pénteken Mosható Pelenka Péntek! Hátha most pénteken a Te kedvenced lesz akcióban.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
Csatlakozz

facebookg+youtubepinteresttwitter

facebook
Logisztikai partnerek

Pick Pack Pont leírás


Postapont és molpont átvevő helyek